EVENEMENTEN

Erfgoeddag: Kiezen

22 april 2018

Voor oud…

Komt u ogen tekort wanneer u een bezoek aan het Kasteel van Gaasbeek brengt? Geen probleem. Het kasteelteam maakte voor u een keuze uit de vele kunstwerken en gebruiksvoorwerpen. De medewerkers die dagelijks in het kasteel werken hebben een andere blik op de collectie en keer op keer ontdekken ze nieuwe details. Het kasteel blijft immers verrassen. Benieuwd naar hun selectie? Kom dan zeker langs op Erfgoeddag. Bovendien zijn wij ook benieuwd naar uw keuze. Breng dus na uw bezoek uw stem uit op uw favoriete kunstwerk. Maak uw keuze in het stemhokje en geniet na met een stukje taart en een kopje koffie.

 … en jong!

Wist je dat het in het Kasteel van Gaasbeek wemelt van de dieren? Met raadsels zoek je kleine en grote, gevaarlijke en lieve dieren. Pas wel op voor de leeuwen en slangen die op de loer liggen! Wat is jouw favoriete dier? Breng je stem uit in het stemhokje en ontdek er de antwoorden op de raadsels.

Praktische informatie

Op zondag 22 april 2018, open van 10 tot 18 u. (laatste toegang om 17 u.), gratis. Surf naar www.erfgoeddagpz.be voor meer informatie over Erfgoeddag in de regio Pajottenland & Zennevallei.

logo-erfgoeddag-a.jpglogo-erfgoedcel-a.jpg

 

 
Campagnebeeld van Erfgoeddag 2018 met bruin bakstenen hoekhuis met grote vitrine waarin kleedjes op hangers