AGENDA

Poëziebordeel

25 juni 2016

Voor de finissage van de tentoonstelling ‘Divine Decadence’ duiken de dichters van Poëziebordeel in de duistere krochten van hun ziel. In het sfeervolle decor van de expo fluisteren ze de toehoorders tijdens privé-lezingen bij gedempt licht hun meest decadente verzen toe.

Denk sensueel. Denk broeierig. Denk intiem. Het Poëziebordeel plaatst op zaterdag 25 juni stoute alter ego’s van zijn dichters in de schemerzone van de expo ‘Divine Decadence’. In privé-lezingen geeft elke dichter zijn of haar meest intieme woorden bloot. Het Poëziebordeel is een unieke poëziebelevenis. Het haalt poëzie weg van de reguliere podia en plaatst het in het weelderige interieur van een bordeel. De dichters als courtisanes die hun werk delen in intieme sfeer.

Performance art in een liederlijk totaalconcept, poëzie gedrenkt in een wellustige avond ... Poëziebordeel is gewaagd, suggestief en plezierig. Wanneer was de laatste keer dat u zo sprak over poëzie?

‘Poëziebordeel’ is een initiatief van Poëziebordeel vzw, i.s.m. The Poetry Brothel, New York met VONK & Zonen als literaire partner.

Praktische informatie