AGENDA

Halloween: Victorian Freak Circus

31 oktober 2011

Op Halloween verwelkomen we dit jaar een vreemde stoet van "carnies", rauwe circusfiguren, die voor de gelegenheid hun tenten opslaan op de pleinen voor het Kasteel van Gaasbeek. Niemand weet waar ze vandaan komen, maar dat ze voor spektakel zorgen, is bekend tot in de verste hoeken van hun multiversum.
Duizenden bezoekers zullen zich opnieuw op het kasteeldomein wagen, maar beseffen ze wel goed wat hen te wachten staat? Verloren zielen, duistere figuren, bizarre wezens en mysterieuze gezanten van de nacht worden zichtbaar in de schaduw van de maan.

Is het een droom of werkelijkheid? Aan jou om het uit te vissen, maar zien we je ooit nog terug?
Twijfel je? Goed zo! Alleen de durvers ontdekken wat Zirkus Ravenstein op Halloween in het kasteelpark van Gaasbeek in petto heeft!

Praktische informatie

Op maandag 31 oktober van 19 tot 23u (einde!), laatste toegang om 22u. Wij werken met "timeslots". Wij raden u dan ook ten stelligste aan tickets in voorverkoop aan te schaffen voor toegang om 19u, 20u, 21u of 22u. Tickets in voorverkoop kosten € 8, aan de kassa € 9, gratis voor kinderen tot 7 jaar. Doorlopend knutselen voor kids (van 5 tot 12 jaar) in het educatief paviljoen aan de ingang van het park van 17 tot 19u, € 2 per kind. Reservering is vereist via
kasteelvangaasbeek@vlaanderen.beof T. 02 531 01 30.

In samenwerking met Daila Laika, nieuwe tijden agentschap.

Het Kasteel van Gaasbeek kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor annulering van Halloween - Victorian Freak Circus ten gevolge van slechte weersomstandigheden of bij overmacht.

Foto: viona ielegems - www.viona-art.com

Logo van Daila Laika Logo van RingTV Logo van Zone 02 Logo van Lindemans