Volwassenen

Bezoek met gids

Arrangement met Krijmerie van Gaasbeek

Start u of sluit u graag af met een zoetigheid? De Krijmerie van Gaasbeek legt onze kasteelbezoekers in de watten.

Daguitstap

U kunt een bezoek combineren met een rondleiding in de Plantentuin Meise, een van Europa's grootste botanische tuinen, en degustatie in Brouwerij Lindemans. Meer informatie over de daguitstap vind je op de website van de Plantentuin Meise.

Rondleiding voor blinden en slechtzienden

Kom het kasteel op een bijzondere manier ontdekken en maak kennis met de kasteelgeschiedenis, zijn bewoners en collectie of onze unieke erfgoedprojecten. Een tastbare rondleiding zorgt voor een onvergetelijke ervaring. U mag uitzonderlijk allerlei objecten aanraken. Deze rondleiding werd getest en goedgekeurd door VeBeS, de vereniging van Blinden en Slechtzienden.

NT2-rondleiding

NT2-cursisten worden uitgenodigd om de kasteelgeschiedenis, zijn bewoners en collectie op een aangepaste manier te ontdekken. De rondleiding werd door een NT2-leerkracht gecreëerd voor cursisten die in de tweede module van 1.2 (Waystage A2) zitten of aan het begin van 2.1 (Threshold B1). Er wordt niet alleen nieuwe woordenschat aangebracht, ook oefenen de cursisten wat ze al geleerd hebben.

Rondleiding De follies in het park van Gaasbeek

Onze enthousiaste gids neemt je mee op een unieke wandeling langs het Barokpaviljoen, de triomfboog, de kapel, de schuur en het achthoekige paviljoen tot de Franse tuin.