AGENDA

RakkerRun

08 oktober 2017

Ren op zondag 8 oktober naar het Kasteel van Gaasbeek voor de RakkerRun – KasteelTrail. Kies ook in deze vierde editie voor 5 of 10 kilometer.

De RakkerRun is er voor iedereen, zowel voor getrainde atleten als voor de loper die voor het eerst wil proeven van een ontspannende bosloop, voor groot en klein. Kleuters lopen de kasteeltuin in en uit (400 m), lopertjes tot 10 jaar maken een grotere lus (1,2 km). Of neem deel aan de bijzondere DuoRun, waarbij kinderen hun favoriete looppartner op sleeptouw nemen (2 km). Aan de finish wordt al dat jonge geweld beloond met een waardevol pakket vol leuke en lekkere dingetjes. De eigenlijke RakkerRun loopt over 5 of 10 kilometer. Wie voor de grote lus kiest, krijgt zelfs een ommetje langs domein Groenenberg geserveerd.

Wees er snel bij en reserveer zo snel mogelijk jouw plaatsje voor deze groene loopbeleving, want uit respect voor de natuurpracht wordt het aantal deelnemers beperkt tot 1.000 lopers.

Wie echt goed voorbereid aan de start wil verschijnen, kan de loopschoenen vooraf al eens aantrekken voor een van de gezamelijke oefenmomenten van de RakkerRun. Die vinden de komende weken plaats in het Kasteeldomein van Gaasbeek of het Liedekerkebos. Surf voor meer info naar de facebookpagina ‘RakkerRun Lennik’.

Georganiseerd door de ouderraad van de gemeenteschool ‘t Rakkertje

  • Kleuters en tot 10-jarigen starten om 14.30 u., DuoRun om 14.45 u., RakkerRun om 15.15 u
  • € 6 in voorverkoop, € 3 voor kinderen
  • Meer info en inschrijven op www.rakkerrun.be, tot 1 oktober
 
2017 RakkerRun Lennik Kasteeltrail zwarte button met groene joggers (man, vrouw en 3 kinderen) voor een groen uitgelijnd kasteel